VALENTÝNSKÉ MENU 14.2.-17.2.2019
- do vyprodání zásob
PŘEDKRM
1: Bon - Bon z paštiky s medvědím česnekem, macerovaná červená cibule, vinná redukce z višní, rustikálni bageta
2: Tataráček z lososa míchaný s kapary a okurkou Cornichon, pečený parmezán, chipsy z bílého pečiva s pestem
POLÉVKA
Krém z cukrového hrášku s uzeným lososem a dýňovým olejem
HLAVNÍ CHOD
Uzená kachní prsa, konfitovaný chřest s česnekem, batátové pyré, silná omáčka z kostí a vína Porto
Jehněčí kolínko na víně, restovaný listový špenát s česnekem, šlehaný bramborový nok s parmezánem, rozmarýnový demi-glace
DEZERT
Domácí Krémeš plněný rumovým krémem, šlehačkou a čerstvým ovocem
VÍKENDOVÁ NABÍDKA 9.2. - 10.2.2019
150g Bratislavská vepřová kýta s uzeným špekem a kořenovou zeleninou, houskový knedlík
99,- kč
200g Kuřecí steak na tymiánu, grilovaná zelenina s kukuřicí, Holandská omáčka
189,- kč
150g Vepřový závitek plněný klobásou, dušené zelí, bramborový knedlík
99,- kč
200g Medailonky z kuřecí rolády, ragú z žampionů, lišková omáčka
189,- kč
250g Hovězí rumpsteak, restované lusky na slanině a zázvoru, sázené vejce, demi glace
259,- kč
250g Mix grill tricolore (kuřecí, vepřové, hovězí) kukuřice na másle, steakové hranolky,
grilovací omáčka
219,- kč
250g Těstoviny v extra sýrové omáčce, sypané sýrem
99,- kč